"Kiss, keep it smart and simple"

Welkom op de website van JG Support

JG Support is een dienstverlenende organisatie gericht op business control. De activiteiten bestaan uit interim-/projectmanagement en consultancy op bedrijfsvoeringsvlak.

Binnen de bedrijfsvoering is het complex van maatregelen dat er voor zorgt dat managers organisaties kunnen sturen en beheersen (management control systeem) van essentieel belang. Het opzetten, inrichten en onderhouden van het management control systeem is een taak voor de business controller. JG Support biedt (tijdelijke) ondersteuning en adviezen op alle facetten van dit gebied.

JG Support is door mij opgericht vanuit de wens om als zelfstandig ondernemer werkzaam te zijn. Na diverse jaren bij Deloitte (op project/interim-basis) en de gemeente Arnhem (hoofd Planning & Control) control-activiteiten te hebben uitgevoerd, is deze wens in het najaar 2008 gerealiseerd.

Wilt u meer weten? U kunt me altijd bellen +31 (0)6 4498 2248 of mailen Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Graag vertel ik u meer over de dienstverlening en mogelijkheden van JG Support.


Jan Gerritsen
eigenaar